aug
27

The Osborne Studio Gallery, London

De laatste voorbereidingen worden gemaakt voor de expositie in Londen van 15-26 september. Te zien zal zijn een overzicht van 150 aquarellen die ik gedurende drie lange afstandswandelingen heb gemaakt en 5 grote en 12 kleinere olieverfschilderijen die weer uit de aquarellen zijn voortgekomen. Bij de expositie zijn tevens de twee boeken van mijn reizen in het Engels vertaald waarin alle werken zijn afgebeeld. Een soort catalogus met achtergrond om de invloed van de geologie op de biotoop en daarmee op de verspreiding van vogels te duiden. Een eerste overzicht van een project wat nog bezig is aangezien ik de komende twee jaar nog verder loop vanuit Amsterdam voorbij de poolcirkel naar de Noordkaap. Onderzoek, vastleggen in schets en aquarel en uiteindelijk in boekvorm en olieverfschilderij. Maar nu eerst de Osborne Studio Gallery https://www.osg.uk.com/ebooks/jacques-gregoire/2020/#p=1Cu there