jul
06

Eindelijk de Engelse vertaling

In de aanloop naar de expositie in de Osborne Studio Gallery in Belgravia in London, worden nu twee boeken die ik geschreven heb over de lange afstandswandelingen in het Engels vertaald. De wandeling van de Noordzee naar de Zwarte Zee en de wandeling van Amsterdam naar de westkust van Ierland worden het eerst vertaald. De eerste tocht liep ik in het voetspoor van de Britse schrijver Patrick Leigh Fermor, de tweede, derde en vierde wandeling bepaalde ik zelf de route. In oktober hoop ik weer verder te kunnen in de richting van de Noordkaap. Wanneer onverhoopt de grenzen dichtblijven heb ik nog een boek te schrijven; de wandeling van Amsterdam naar Gibraltar en het atelier is ook geen slechte plek om in te vertoeven. Dus 15 September de presentatie van de twee boeken in het Engels tijdens de opening van de expositie van schilderijen en in totaal 150 aquarellen die nog niet eerder in het openbaar te zien zijn geweest. Hoop jullie te ontmoeten in Motcombstreet, Belgravia, in London.