apr
12

Het Boek, van de Noordzee naar de Zwarte Zee

Het is bijna zo ver, 11 mei zal het eerste exemplaar van het boek over mijn wandeltocht van 3000 kilometer van de Noordzee naar de Zwarte zee worden overhandigd tijdens de Private Viewing in Amsterdam. Deze uitgave is bijzonder, omdat er maar 50 gebonden exemplaren bestaan. 300 Pagina’s, 110 aquarellen, 110 vogels en ontelbare indrukken en inzichten van een tocht die Europa van zijn beste kant laten zien. Deze boeken zijn genummerd, gesigneerd en voorzien van een aquarel die in erin is afgebeeld. Wanneer men interesse heeft in een exemplaar is het het beste om een aquarel uit te zoeken op deze site, waarna met mij via de mail deze reservering wordt bevestigd. Het avontuur, waarbij kunst en natuur samenkomen,  vastgelegd in een gebonden boek; een must-have voor liefhebbers van cultuur, reizen en de buitenlucht.