feb
19

instagram updates

Zolang ik aan het lopen ben van Amsterdam naar Gibraltar zal ik een dagelijkse update geven van de beelden die mij tot inspiratie brengen. Elke dag fotografeer ik, ben ik bezig te bedenken welk beeld interessant zou kunnen zijn om vanuit de lucht te bekijken met de drone, die ik achter in mijn rugzak meedraag. Dat luchtbeeld versterkt mijn idee dat vogels de rivieren waar ik langs loop gebruiken als leiddraad voor hun migratietocht. Beeldend denken, de hele dag bewust bezig zijn om te kijken welk beeld geschilderd, gefotografeerd of gefilmd moet worden is een vast onderdeel van mijn leven. Overal kan ik inspiratie uit krijgen, maar de keuze welke beelden op welke manier verwerkt worden bepalen mijn kunstenaarschap. Met mijn instagram account pretendeer ik niets meer dan mijn liefde voor het beeld te delen. Het feit dat ik geniet van wat ik zie zal mogelijk ook anderen aanspreken. Bekijk de beelden via instagram.com vervolgens jacquesgregoire en volg mijn tocht door steeds veranderend landschap die bepaald wordt door de invloed van de geologie op de biotoop en daarmee de verspreiding van vogels in Europa.