jan
16

Vroege Vogels Radio interview hier te beluisteren

Inmiddels loop, observeer, teken en fotografeer ik weer in het oosten van Frankrijk op weg naar Gibraltar. Op mijn tocht ben ik geïnterviewd door Merlijn Schneiders voor Vroege Vogels Radio waarvan de opname hier te beluisteren is. Merlijn zal mij volgen gedurende de tocht en we zullen elkaar ontmoeten op bijzondere en belangrijke plekken die te maken hebben met geologie, biotoop en vogels van Europa. Elke dag kom ik 30 kilometer verder naar het zuiden, nu nog lopend door natte sneeuw, regen en storm, op weg naar de lente en het lengen van de dagen. Frankrijk zonder toeristen, voor wie het wil meemaken is januari een heel goede tijd. Vogels trekken zich er gelukkig niets van aan. De wintergasten zijn nog overal aanwezig en het landschap ligt er koud maar schilderachtig bij. Wie het allemaal wil volgen kan kijken op mijn facebook pagina of volgt me op Instagram voor een dagelijkse update met foto’s en video’s. Ik hou jullie op de hoogte, met vriendelijke groet van Jacques Grégoire op #amsterdamtogibraltar