nov
28

Redmond O’Hanlon terug op zijn plek

Nadat we elkaar hebben ontmoet op de klipper Stad Amsterdam, in het Kielzog van Darwin, de Beagle, kwamen we elkaar opnieuw tegen In de schitterende Artis Bibliotheek. De komende weken zal het portret wat ik van Redmond O’Hanlon heb gemaakt daar weer te zien zijn. Elke zondagavond vanaf 1 december is in de Bibliotheek de premiere te zien van de nieuwe aflevering van O’Hanlons Helden van de VPRO in aanwezigheid van de schrijver en televisiepersoonlijkheid. Kaarten voor deze bijzondere avonden zijn te bestellen bij de Bijzondere Collectie van de UVA.
Het avontuur is werkelijk zoals we dat hebben meegemaakt, de verdieping in de kennis van onderzoekers en ontdekkers is verbeeld en verwoord, hoop jullie daar ook weer te ontmoeten en te kunnen voorstellen aan mijn goede vriend Redmond.