sep
22

Wijsheid, kracht en schoonheid.

Dit zijn de portretten die ik elke morgen als eerste zie wanneer ik beneden kom. De personen kijken me aan op een manier waar ik kracht uit haal. Allen zijn me heel dierbaar, met hun persoonlijkheden, met hun bijzondere visies op het leven en met de enorme wijsheid waarop enkelen van hen al op jonge leeftijd mij elke keer doen verbazen. De schoonheid van hun uiterlijk zit niet in hoe ze er uit zien, het zit in wat ze uitstralen, in wie ze werkelijk zijn. Dat is wat deze portretten elke dag weer voor me doen, ze geven me een enorme boost. Deze portretten zijn zondag 29 september te bekijken in mijn atelier, alleen op uitnodiging of introductie, zodat u zelf kunt ervaren dat er een enorme kracht kan uitgaan van iets wat alleen bestaat uit pigment, olie, doek en inspiratie.